24 Haziran 2020 Çarşamba

ÇATI USTALARI İSTANBUL

 ÇATI USTALARI İSTANBUL 
Çatı Yalıtımı İzolasyonu İstanbul Çatı Yalıtımı İzolasyonu İstanbul Kiremit Aktarımı  Memran Çatı Uygulaması Shıngle yapımı Onduline uygulaması  Isı ve Su Yalıtımı Panel Kaplama Çatı Dere Uygulaması Olukların Deyişimi ve Yenilenmesi Su İnişi yapmı Çatı Ustaları İstanbul olarak sizlere hizmet vermekteyiz.

İstanbul Çatı Ustası Kiremit Çatı Aktarımı kırık kiremitlerin deyişimi kayan kiremitlerin düzeltilmesi.
Baca dipleri tamiri en dikkat gerektiren ve önem  verilmesi gereken yerlerdir.
Çatı tamiri sessiz ve temiz işçilik ondulıne çatı kıremit çatı aktarma çatı teras izolasyonu atermit çatı kaplama çelik konstrüksiyon shıngle çatı  ısı ve su yalıtımı panel kaplama çatı dere uygukamaları çatı sistemleri ÇATI  USTASI  İSTANBUL

Derelerin yenilenmesı İzolasyonu tamiri  temizliği ve gizliderelerin yapımı olukların tamiri deyişimi yenilenmesi ve bakımı ÇATI USTASI İSTANBUL Hizmetinizdeyiz .

Çatı arası ısı izolasyonu çatı yalıtımı
Binalarımız kışın soğur, yazın ise ısınır. Kışın kömür, doğalgaz gibi yakıtlar kullanarak evimizi soğumaması için ısıtır; yazın ise ısınan evimizi klimalarla soğuturuz.Isı yalıtımı, kışın ısınmak yazın da serinlemek için harc
adığımız enerjiyi azaltmak ve daha rahat ortamlarda yaşamak amacıyla binaların dış cephe duvarları, cam ve doğramaları, çatıları, döşemeleri ve tesisatlarında, ısı geçişini azaltan önlemler almaktır.

Isı yalıtımının faydaları nelerdir?
Yönetmeliklere uygun yapılacak ısı yalıtımı, ısınma veya serinleme amacıyla yaptığımız harcamalardan ortalama % 50 tasarruf ederek yazın serin kalmaya kışın daha iyi ısınmaya imkan sağlar. Dengeli oda sıcaklıkları yaratarak konforlu ve sağlıklı mekanlar oluşturur. Evlerde küflenme, siyah leke ve mantar oluşmasına neden olan yoğuşmayı (terlemeyi) önler. Isı yalıtımıyla ayrıca yakıt tüketimi ve dolayısıyla atık gazlar azaltılarak çevrenin korunmasına katkıda bulunulur.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder